Nový uživatel? Registrace | Přihlásit se
aktuálně  dv  top  dv  hot  dv  komentáře  dv  tagy  dv  populární tagy  dv  ATP / WTA top 20  dv  naši na ATP / WTA  dv  kam za tenisem  dv  
výsledkynaši v akcitenisové kartičkysoutěžmoje hvězdavědomostiturnaje
aktuálnětophotkomentářetagypopulární tagyATP / WTA top 20naši na ATP / WTAkam za tenisem
Tenisové rakety Tenisové oblečeníTenisové botyTenisové taškyTenisové míče
nabídkavýsledkyžebříčkykdo a co?breakpointydiskuseL!VEhistorietiketychallengeduelprasátkochallenge turnajdeblíktipovačka
seznam albkomentáře
videakomentáře
kompletní seznamnový inzerát
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský
Prahastředočeskýjihočeskýzápadočeskýseveročeskývýchodočeskýjihomoravskýseveromoravský

Články


  Aktuálně Top Hot Videa  

V šestém týdnu tipovačky byl nejlepší jiri.dobrusky

napsal briza 15.02.2016

Ve druhém únorovém týdnu se tipovaly tři mužské ATP turnaje a dva podniky WTA. Z pohledu bodového ohodnocení se hrál nejvýznamnější mužský turnaj v Rotterdamu, kde ale bylo po vlně odhlášek o poznání slabší obsazení než v minulých letech. K tomu navíc ještě přispělo odhlášení Richarda Gasqueta, vítěze turnaje v Montpellieru, které ale přišlo až po rozlosování turnaje a výrazně tak ovlivnilo tipování. Turnajovou jedničku nahradil Donskoy, který ale skončil již v 1. kole. Tipující dále věřili na titul Čiličovi a Simonovi, ale ani jim turnaj příliš nevyšel. Radovat se tak mohli až ti, kteří vsadili na Monfilse, protože titul pro Kližana netipoval nikdo. Nejvíce bodů tak získal Camel, který uhádl pět čtvrtfinalistů a finále pro Monfilse. Tipovačka.

Tričko Protenis

Na antuce v Buenos Aires se sešla o poznání zvučnější společnost než v Rotterdamu a turnaj byl celkově výsledkově velmi zajímavý, o to ale obtížnější pro tipující. Naprostá většina odhadovala finále Nadal – Ferrer, což ale nebyl šťastný tip ani v jednom případě. Překvapivou pouť Almagra až do finále nepředpokládal nikdo, stejně jako titul pro Thiema. Rakušanův postup do finále ale odhadli 3 lidé, z nichž nejúspěšnější byl Bora_Bora.

To v Memphisu měli tipující ve většině jasno, že si Nishikori dojde pro čtvrtý titul v řadě. Japonec nezklamal a pro titul si skutečně došel, ale za velmi kvalitní bych si dovolil označit odhad tří lidí, že do finále dojde Fritz. Jednoznačně nejlépe turnaj předpověděl Zurda, který získal 70 bodů a uhádl všechny čtyři semifinalisty včetně Berankise, což byl taktéž velmi dobrý tip.

Na turnaji WTA Premier v St. Petersburgu možná překvapivě málo lidí věřilo druhé nasazené Vinci, na jejíž úkor upřednostňovali Wozniacki či Ivanovič. Nejvíce hráčů věřilo turnajové jedničce Bencic, avšak nakonec většinu překvapila právě Vinci. Tu na vítězství předpovědělo jen 5 tipujících. Nejúspěšnější z nich byl v dalších tipech jiri.dobrusky, kterému zejména vítězství na tomto turnaji vyneslo i celkové vítězství v uplynulém týdnu. Gratulace!

A konečně posledním tipovacím turnaj minulého týdne byl WTA International v Kaohsiungu. Zdejší výsledky nahrávaly vysokým bodovým ziskům. Ve finále se utkala nasazená jednička z dvojkou a vítězkou se stala Venus Williams, jež tipovalo 84 % hráčů. V ostatních zápasech si nejlépe vedl vlado123, který udělal jedinou chybu v 1. kole a správně odhadl všechny semifinalistky.

V průběžném sezonním pořadí tipovačky drží vedení kuzelkar, na druhé místo se propracoval sisa92 a díky vítězství v týdenním pořadí z osmé pozice na třetí poskočil jiri.dobrusky.

Top ten tipovačky 2016 po 6. týdnu
1. kuzelkar 1417
2. sisa92 1411
3. jiri.dobrusky 1410
4. radimd 1401
5. MEKY 1394
6. Andr3w 1389
7. Plitti 1387
8. rf75 1382
9. ivan66 1368
10. Vencano 1367

33



Odeslat článek emailem    Facebook    Twitter



POSLEDNÍ ČLÁNKY

NEJHRANĚJŠÍ VIDEA (14 dní)